Welkom bij Château de la Motte

Op minder dan een uur afstand van Antwerpen, Brussel en Maastricht ligt geborgen in het Limburgse landschap het eeuwenoude, romantische kasteeldomein van Château de la Motte. Geniet van de echte Vlaamse keuken in de brasserie met overdekt terras aan de slotgracht. 

Ontdek ook de unieke mogelijkheden voor de organisatie van feesten en evenementen. Altijd rekening houdend met úw wensen en toch passend binnen úw budget. Verblijf na een prachtige dag in Limburg  in een van de 17 cottage stijl kamers, aangrenzend aan het kasteeldomein, gelegen in de vakantielogies van de Kleine Motte.

Eten & drinken

Genieten in onze kasteelbrasserie met overdekt terras aan de slotgracht. Terwijl de kinderen naar hartelust ravotten in het park, geniet u van vriendelijk geprijsde Vlaamse gerechten. 

Huwelijken

De mooiste dag van uw leven is bij ons in goede handen. Van een intieme aangelegenheid tot een groots feest, en altijd passend naar uw budget. 

Evenementen

 Van klein tot groot.
Een prachtig kader voor teambuilding, bedrijfsfeesten, buitenfestivals (7 ha) maar ook zeker voor communies en rouwtafels. Parking tot 400 auto's op eigen terrein.
 

Overnachten

Zeventien kamers in cottagestijl voor uw vrienden en familie in hart van Haspengouw. Het Limburgse bier wacht op u aan de stamtafel bij de echte Vlaamse keuken.