Evenementen

Het afgesloten kasteeldomein van Château de la Motte bestrijkt zeven hectaren. Lommerijke bossen, open weiden, 
kasteelgebouwen, terrassen een slotgracht en de fonteinbeek beiden geboren uit de Mottebron, wisselen elkaar af en vormen een tezamen een prachtig kader voor uiteenlopende activiteiten.

U beschikt over binnen en buitenaccommodaties, die u in overleg met elkaar kunt combineren. Zo is uw evenement gewaarborgd voor eventueel tegenvallend weer.

Ook aan parkeren is gedacht, met meer dan 400 parkeerplaatsen naast de deur en nog eens 400 op een boogscheut afstand. Uiteraard is overal kosteloos WIFI beschikbaar. 

Binnen

De authentieke binnenzalen bevinden zich om de binnenkoer heen. Er zijn vijf binnenzalen beschikbaar met een totale capaciteit van circa 830 personen.

Wij hebben ruime ervaring in het organiseren van huwelijken, congressen, bijeenkomsten, seminaries, babyborrels, communies en koffietafels. 
 

Buiten

Buiten zijn er meerdere terrassen beschikbaar voor diverse buitenevenementen en bijeenkomsten mogelijkheden.

De open buitenruimten lenen zich regelmatig muziekfestivals, country fairs, etc.  Alle faciliteiten zoals kantoren, kassa's voor muntverkoop zijn aanwezig. Als de poorten dichtgaan heeft u een volledig afgesloten festival terrein ter beschikking. Capaciteit circa 10.000+ bezoekers.

Overnachten

Als uw gasten wensen te overnachten beschikken wij over een capaciteit tot 45 personen. De kamers van de Kleine Motte zijn aangrenzend aan het kasteeldomein. Gezamenlijk ontbijten kan in de brasserie van het kasteel.